Bucureşti Sectorul 2, Str. CIREŞILOR, Nr. 2, CAMERA 2, Etaj 1, Apartament 2
Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.
Toate ( 0 )Pozitiv ( 0 )Neutru ( 0 )Negativ ( 0 )
Utilizator:
Administrator
Aveți informații despre mediul de lucru din această companie? Care este atmosfera? Salariul este unul motivant? Oferă și alte beneficii? Care sunt condițiile pe care le oferă? Mulțumim anticipat!
Creeaza si executa preparate elaborate, conform comenzilor primite,
Asigura si verifica calitatea produselor,
Pregateste preparatele in conformitate cu standardele in vigoare,
Rigurozitate in regulile de igiena in alimentatia publica,
Respectarea timpului de executie al preparatelor,
Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si preparatelor realizate cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare,
Verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon,
Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii,
Cunostinte de tehnici culinare, procese tehnologice,
Participarea activa in realizarea comenzilor alaturi de ceilalti colegi,
Creeaza si executa preparate elaborate, conform comenzilor primite,
Asigura si verifica calitatea produselor,
Pregateste preparatele in conformitate cu standardele in vigoare,
Rigurozitate in regulile de igiena in alimentatia publica,
Respectarea timpului de executie al preparatelor,
Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si preparatelor realizate cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare,
Verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon,
Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii,
Cunostinte de tehnici culinare, procese tehnologice,
Participarea activa in realizarea comenzilor alaturi de ceilalti colegi,
Creeaza si executa preparate elaborate, conform comenzilor primite,
Asigura si verifica calitatea produselor,
Pregateste preparatele in conformitate cu standardele in vigoare,
Rigurozitate in regulile de igiena in alimentatia publica,
Respectarea timpului de executie al preparatelor,
Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si preparatelor realizate cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare,
Verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon,
Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii,
Cunostinte de tehnici culinare, procese tehnologice,
Participarea activa in realizarea comenzilor alaturi de ceilalti colegi,