Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.
Toate ( 0 )Pozitiv ( 0 )Neutru ( 0 )Negativ ( 0 )
Utilizator:
Administrator
Aveți informații despre mediul de lucru din această companie? Care este atmosfera? Salariul este unul motivant? Oferă și alte beneficii? Care sunt condițiile pe care le oferă? Mulțumim anticipat!
Fara continut. Această companie nu a completat fila „Despre companie”.
Recrutări conduse de firmă:
Toate (29)Active ( 0 )Arhivă ( 29 )
Bucatar sef, bucatar coordonator
Intrarea Tudor Ștefan, București
expirat: 30.11.2023
Middle (2-5 ani)
Atribuțiile:
Coordonarea bucatariei, stabilire metode de preparare, metode de scadere a costurilor, respectarea standardelor privind retetele, a timpilor de productie / livrare, verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon, solicitarile clientilor si tendinte de piata, urmarirea permanenta a cresterii rentabilitatii restaurantului, respectarea normelor de igiena si sanitar -veterinare, supravegherea, instruirea si coordonarea personalului, etc
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Bucatar sef, bucatar coordonator
Intrarea Tudor Ștefan, București
expirat: 20.04.2022
Middle (2-5 ani)
Atribuțiile:
Coordonarea bucatariei, stabilire metode de preparare, metode de scadere a costurilor, respectarea standardelor privind retetele, a timpilor de productie / livrare, verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon, solicitarile clientilor si tendinte de piata, urmarirea permanenta a cresterii rentabilitatii restaurantului, respectarea normelor de igiena si sanitar -veterinare, supravegherea, instruirea si coordonarea personalului, etc
Coordonarea bucatariei, stabilire metode de preparare, metode de scadere a costurilor, respectarea standardelor privind retetele, a timpilor de productie / livrare, verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon, solicitarile clientilor si tendinte de piata, urmarirea permanenta a cresterii rentabilitatii restaurantului, respectarea normelor de igiena si sanitar -veterinare, supravegherea, instruirea si coordonarea personalului, etc