Sat Dragodana, Comuna Dragodana, Şos. Bucureşti, Nr. 64
Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.
Toate ( 0 )Pozitiv ( 0 )Neutru ( 0 )Negativ ( 0 )
Utilizator:
Administrator
Aveți informații despre mediul de lucru din această companie? Care este atmosfera? Salariul este unul motivant? Oferă și alte beneficii? Care sunt condițiile pe care le oferă? Mulțumim anticipat!
Respecta si mentine regulile de biosecuritate si bunastare conform legislatiei privind cresterea si exploatarea pasarilor si aplica prevederile privind calitatea, mediul si siguranta alimentului
Asigura in permanenta starea de sanatate a loturilor de pasari si verifica zilnic halele cu pasari
Instruieste angajatii privind regulile sanitar veterinare din ferme
Monitorizeaza in permanenta loturile de pasari din ferme si realizeaza, completeaza si gestioneaza documentatia specifica si aferenta postului (registre, rapoarte, bonuri de consum, pontaje, etc) zilnic, saptamanal, lunar, trimestrial sau semestrial
Monitorizeaza realizarea productiei, a efectivelor de pasari si a tuturor intrarilor si iesirilor din ferma
Asigura si gestioneaza consumul de apa si furaje necesar procesului de productie (intocmeste necesarul de furaj, il receptioneaza si-l imparte in buncar pentru fiecare bloc/hala), cat si procesul de curatenie si DDD din hale si in/din incinta fermei;
Supravegheaza si efectueaza operatiunile de aplicare tratamente, DDD, vaccinare, eliminare deseuri (medicale, cadavre, oua, gunoi de grajd)
Realizeaza, coordoneaza si participa impreuna cu personalul din subordine la toate actiunile care tin de fluxul tehnologic (procesul de pregatire a fermei pentru procesul de populare, de crestere, transfer si depopulare chiar daca acestea se desfasoara in alt interval orar, decat cel stabilit in Regulamentul intern)
Preia cu proces verbal efectivele de pasari la inceputul fiecarei serii, raspunde pentru pastrarea integritatii efectivelor si preintampinarea iesirilor din efectiv din alte cauze si le preda angajatilor din subordine
Realizeaza procesul de aprovizionare cu materiale necesare ciclului de crestere a GOC si a Tineretului si asigura functionarea optima a aparaturii si utilajelor din dotare
Recolteaza si pregateste probe pentru laborator, asigura vitaminizarea si vaccinarea GOC sub supravegherea si indrumarea medicului veterinar prin respectarea procedurilor de autocontrol stabilite de comun acord cu DSV judetean
Anunta medicul veterinar de orice problema aparuta in ferma si o rezolva cu ajutorul acestuia
Evidentiaza activitatea zilnica a fermei prin intocmirea operativei cu efectivele din ferme si a documentelor de evidenta primara, precum si a celorlalte documente de ferma (registre, documente sanitar-veterinare, etc)
Sigileaza halele de pasari (la sfarsitul programului) si le preda catre agentii de securitate
Monitorizeaza accesul personalului pe ferma, vizitatori, echipe de interventie si masini de transport, respectand regulile de filtru, sanitar veterinare si de biosecuritate
Planifica, organizeaza si actualizeaza activitatile fiecarui post, astfel incat fiecare membru sa realizeze obiectivele care ii sunt alocate
Realizeaza graficul de folosire a fortei de munca, urmarind acordarea zilelor libere proportional pe toata luna si a concediilor de odihna, conform planificarilor, cu acordul sefului punctului de lucru
Realizeaza evaluarea periodica a competentelor tehnice si comportamentale ale membrilor echipei, asigurand un proces de evaluare corect, obiectiv si corelat cu obiectivele companiei
Respecta si executa sarcinile trasate de seful ierarhic pentru a se incadra in bugetul alocat si pe cat posibil, in reducerea cheltuielilor deosebite prin atentie la consumul de gaze, energie, apa, risipa furaj cat si atentie in intretinerea utilajelor si echipamentelor de hala, in vederea reducerii costurilor de reparatii
Asigura suportul de specialitate si prezentarea documentelor de raspuns organelor de control impreuna cu seful ierarhic
Cunoaste si respeta normele de protectie a muncii, PSI si mediu si procedurile de managementul calitatii, sigurantei alimentului si pe cele operationale specifice sectorului de activitate, normele de biosecuritate si bunastare la GOC si Tineret de inlocuire
Efectueaza lucrarile incluse in planul de mentenanta preventiva
Controlează calitatea lucrărilor executate şi verifică încadrarea în cheltuielile planificate
Elaboreaza proceduri si tehnici de mentenanta
Elaboreaza instructiuni de lucru pentru implementarea planurilor de mentenanta
Gestioneaza materialele si piesele de schimb, sculele, aparatura si dispozitivele specifice
Monitorizează consumurile specifice energetice, ia măsuri pentru încadrarea lor în consumurile planificate şi propune măsuri pentru reducerea lor
Participă la analizele privind defecţiunile sau avariile utilajelor / instalaţiilor, la stabilirea cauzelor care le-au determinat şi la luarea măsurilor de înlăturare a efectelor
Monitorizează regimul de funcţionare a centralelor termică, frig, aer, pentru furnizarea neîntreruptă a utilităţilor necesare desfăşurării procesului de producţie
Controlează starea mijloacelor fixe din cadrul punctului de lucru, participă la inventarieri şi face propuneri de casare sau trecere în conservare a unor utilaje / instalaţii
Propune instrumente şi metode de reducere a consumului de utilităţi
Urmăreşte derularea contractelor încheiate pentru respectarea clauzelor privind calitatea lucrărilor, respectarea termenelor de execuţie şi încadrarea în buget
Participă la selecţia, instruirea şi perfecţionarea întregului personal din departament, în strânsă legătură cu Departamentul Resurse Umane