Bucureşti Sectorul 2, Str. GRIGORE IONESCU, Nr. 63, CAMERA 1, Bloc T73, Scara 2, Etaj 4, Apartament 42
Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.
Toate ( 0 )Pozitiv ( 0 )Neutru ( 0 )Negativ ( 0 )
Utilizator:
Administrator
Aveți informații despre mediul de lucru din această companie? Care este atmosfera? Salariul este unul motivant? Oferă și alte beneficii? Care sunt condițiile pe care le oferă? Mulțumim anticipat!
Responsabil de a mentine standardul ridicat al companiei privind preparatele prin respectarea calitatii si executia corecta a rețetelor, precum si prin modul de prezentare;
Concepe și executa noi produse de cofetarie pentru a ne reînnoi meniurile;
Menține cel mai înalt standard de curățenie și igienă în secția sa, inclusiv respectarea regulilor de igiena si siguranta alimentelor (HACCP);
Supravegheaza si controleaza task-urile din sectia de cofetarie, minimizeaza deseurile, verifica toate produsele si dish-urile inainte ca aceastea sa iasa din sectia sa;
Contribuie la mentinerea unui standard profesional corespunzator in cadrul echipei stabilind o buna comunicare si un bun climat de lucru; Capacitate de a stabili prioritatile si de a lua decizii rapide in conditii de stres;
Este constient de pozitia, responsabilitatile, indatoririle si loialitatea fata de companie
Responsabil de a mentine standardul ridicat al companiei privind preparatele prin respectarea calitatii si executia corecta a rețetelor, precum si prin modul de prezentare;
Concepe și executa noi produse de cofetarie pentru a ne reînnoi meniurile;
Menține cel mai înalt standard de curățenie și igienă în secția sa, inclusiv respectarea regulilor de igiena si siguranta alimentelor (HACCP);
Supravegheaza si controleaza task-urile din sectia de cofetarie, minimizeaza deseurile, verifica toate produsele si dish-urile inainte ca aceastea sa iasa din sectia sa;
Contribuie la mentinerea unui standard profesional corespunzator in cadrul echipei stabilind o buna comunicare si un bun climat de lucru; Capacitate de a stabili prioritatile si de a lua decizii rapide in conditii de stres;
Este constient de pozitia, responsabilitatile, indatoririle si loialitatea fata de companie
Responsabil de a mentine standardul ridicat al companiei privind preparatele prin respectarea calitatii si executia corecta a rețetelor, precum si prin modul de prezentare;
Concepe și executa noi produse de cofetarie pentru a ne reînnoi meniurile;
Menține cel mai înalt standard de curățenie și igienă în secția sa, inclusiv respectarea regulilor de igiena si siguranta alimentelor (HACCP);
Supravegheaza si controleaza task-urile din sectia de cofetarie, minimizeaza deseurile, verifica toate produsele si dish-urile inainte ca aceastea sa iasa din sectia sa;
Contribuie la mentinerea unui standard profesional corespunzator in cadrul echipei stabilind o buna comunicare si un bun climat de lucru; Capacitate de a stabili prioritatile si de a lua decizii rapide in conditii de stres;
Este constient de pozitia, responsabilitatile, indatoririle si loialitatea fata de companie