Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.
Toate ( 0 )Pozitiv ( 0 )Neutru ( 0 )Negativ ( 0 )
Utilizator:
Administrator
Aveți informații despre mediul de lucru din această companie? Care este atmosfera? Salariul este unul motivant? Oferă și alte beneficii? Care sunt condițiile pe care le oferă? Mulțumim anticipat!
Fara continut. Această companie nu a completat fila „Despre companie”.
Recrutări conduse de firmă:
Toate (18)Active ( 0 )Arhivă ( 18 )
CONTABIL SEF
expirat: 10.10.2024
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Tehnician electromecanic
Strada Barajului, Bicaz
expirat: 31.08.2024
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani)
600 - 800 € net / lună
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
CONTABIL SEF
Bicaz
expirat: 31.08.2024
Senior (5-10 ani), Executive (>10 ani)
950 - 1000 € net / lună
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Gestionar
Bicaz
expirat: 03.07.2024
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
inginer tehnolog industria alimentara
Bicaz
expirat: 30.06.2024
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Contabil gestiune
Bicaz
expirat: 02.05.2024
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Coordonator transport
Bicaz
expirat: 31.05.2022
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Manager fabrica procesare peste
Piatra Neamț,
expirat: 23.10.2020
Senior (5-10 ani), Executive (>10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Inginer piscicol
Bicaz
expirat: 10.10.2020
Entry (0-2 ani), Middle (2-5 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Inginer piscicol
Iași,
expirat: 31.07.2017
Senior (5-10 ani)
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
BUCATAR RESTAURANT CU SPECIFIC PESCARESC
Bicaz
expirat: 31.07.2017
Senior (5-10 ani)
Atribuțiile:
sa pregateasca meniul conform specificului unitatii, respectiv restaurant pescaresc
sa prelucreze materia prima, preliminara gatitului (curatare, spalare, divizare)
sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date, care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant;
sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare
sa tina cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele
sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat
sa pastreze in bune conditii ustensilele si aparatura
sa utilizeze resursele existente, exclusiv in interesul unitatii
raspunde pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie