1. Angajator
  2. Bucureşti
  3. BIOPROJECT WASTE SOLUTIONS BWS S.R.L.
Evaluări
Recomandă firma Evaluări ()
Evaluarea generală a angajatorului

BIOPROJECT WASTE SOLUTIONS BWS S.R.L.

Bucureşti Sectorul 3, Calea VITAN, Nr. 58, Etaj 2, Apartament 18

Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.

Toate ( 0 ) Pozitiv ( 0 ) Neutru ( 0 ) Negativ ( 0 )

Utilizator: Administrator

Aveți informații despre mediul de lucru din această companie? Care este atmosfera? Salariul este unul motivant? Oferă și alte beneficii? Care sunt condițiile pe care le oferă? Mulțumim anticipat!
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 4 4
Raspundeți la: Administrator

Utilizator: Xsnl

29.03.2024 12:56
De toată jena sincer, o șefă extraordinar de [Moderated] , nu știe decât să jignească și atât , să umilească angajatul de față cu ceilalți angajați. Vorbește ca pe camp. Nu recomand absolut deloc, nu te învață absolut nimic, iar dacă nu știi ceva și ai nevoie de ajutor îți răspunde cu “ descurcă-te”, și dacă faci și cea mai mică greșeală are grijă să știe toată lumea ca ești “incapabil” sau ca “n ai cap pe umeri”. Stie sa iti scoată ochii ca ea e deștepta de da pe afară și ca “are bani mulți”. Decat cu un om așa toxic și țăran , mai bine te lipsești
A fost utilă recenzia? 3 9
Raspundeți la: Administrator

Utilizator: Admin

30.03.2024 10:37
Dar cine ești tu, sa primești informații confidențiale dintr-o societate? Vezi-ti de drum!
A fost utilă recenzia? 6 3

Utilizator: COM

Părere pozitivă
03.04.2024 15:49
O societate de nota 1000+! Vorbesc în calitate de fost angajat, și după cum se poate observa se poate pleca și fără sa fii "jignit" si/sau "umilit". Atâta timp cât ocupi o funcție și îți dai interesul să înveți și să dai rezultate, vă asigur că sunteți și răsplătiți. M.am angajat și eu fără sa știu NIMIC legat de acest domeniu, însă cu ajutorul acestei doamne, [Moderated] am reușit sa ma descopăr și să plec cu un bagaj foarte mare de informații într un timp foarte scurt. 
Așadar,  fete dragi, dacă nivelul vostru a fost prea jos nu este nimeni de vină! Nu denigrați și nu căutați un vinovat pentru incompetenta voastră! Frustrarea este prea mare, ok.. dar nu încercați sa induceți oamenii în eroare. Ați avut parte de instruire și nu ați știut sa profitați, mai bine spus nu ați fost capabile!
Pentru viitori potențiali angajați, va recomand cu drag aceasta societate! Mergeți dacă într-adevăr vreți sa evoluați și să deveniți adevărați profesioniști! 
Toate respectele mele pentru acești 2 oameni, Adina&Alin N., și pentru întreaga echipa!
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 4 2

Utilizator: NDM

Părere pozitivă
02.04.2024 16:19
O firmă de nota 10! Un mediu de muncă foarte liniștit, plăcut și prietenos! Cele care vin la interviu, vin cu pretextul că au lucrat pe domeniu și au experiență, dar când sunt puse în fața faptului împlinit nu știu nici măcar să facă o transformare din tone în kg.  
Doamna administrator este o femeie extraordinară din toate punctele de vedere, oferă înțelegere și ajută. Ai foarte multe lucruri de învățat atât de la doamna administrator, cât și din toate activitățile care se desfășoară în cadrul companiei.  Fetele care au lucruri negative, denigrante la adresa firmei sau a doamnei administrator sunt fete total lipsite de bun simț care se angajează cu gândul de a și lua medicale. 
Respectul din partea șefei este proporționat cu respectul angajatului, atâta timp cât tu ca și angajat dai dovadă de lipsa celor 7 ani de acasă automat că nu ai cum să primești respect. 
Bioproject oferă un mediu de muncă plăcut, colectivul oferă sprijin celor noi, ajută și împarte toate informațiile, iar dna. administrator vine tot timpul în ajutorul angajaților.
Firma este una de TOP, doamna administrator după cum am menționat mai sus este o femeie foarte deșteaptă, înțelegătoare și oferă tot sprijinul de care avem nevoie. 
Toate drepturile angajaților sunt respectate întocmai, nu ai cum să îți dai cu părerea într-un mod negativ când  ai stat doar o săptămână, două despre activitățile din firmă. Atunci când vii într-un mediu nou trebuie să te adaptezi, să respecți ca să fii respectat. 
Toate părerile negative vin din partea fetelor care nu au știut să lase loc de "buna ziua" în urma plecării lor, care au venit fără chef de muncă si au fost ținute în puf de părinți fără a știi ce înseamnă munca. 
Munca în sensul de lucru la birou, cu documente, acte și așa mai departe, ne fiind o muncă solicitantă ca cea de pe teren de exemplu. 
Așa că dragi fete, de ce nu și băieți, BIOPROJECT WASTE SOLUTIONS BWS vă așteaptă în echipa noastră, în familia noastră cum spunem noi să evoluăm împreună.
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 4 2

Utilizator: Ralu

Părere pozitivă
30.03.2024 16:16
Super mediu de munca, super societate, super sefa!
Cei care nu sunt compatibili cu aceasta societate profesionista, sunt extrem de slab pregatiti pentru viata, in general, decum sa ofere un serviciu unei astfel de companii de top! Vulpea, când n-ajunge la struguri, sunt acri!
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 11 2

Utilizator: Eusiatat

Părere pozitivă
29.03.2024 19:50
Cei care denigrează aceasta societate sau conducere, sunt doar niște [Moderated] și incompetenti, care nu ofera nimic și nici nu sunt în stare sa avanseze intr-un fel, deși  beneficiază de un întreg suport, doar dacă ești bătut de tot in cap , nu înțelegi. Dar nimeni nu este obligat sa-si piardă timpul cu cineva care nu-si da interesul sa muncească și așteaptă doar sa fie remunerat gratis!
 Doamna administrator, are toată bunăvoința și răbdarea, cum rar am văzut asa persoana și o profesionista deosebita, dar nu este firesc sa-și piardă timpul prețios cu toți falșii specialiști, care nu știu nici măcar sa scrie corect, decum sa ofere servicii de specialitate, pentru ce au fost angajați! Cei care plâng pe aici, sa pună mana sa studieze în domeniul în care vor sa activeze! Pomenile,  se dau la biserica!
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 10 3

Utilizator: Anonim

Părere negativă
29.03.2024 12:57
De toată jena în adevăratul sens al cuvântului , administratora este fără doar și poate [Moderated] , nu știe să facă altceva decât să jignească în mod constant și să te facă să te simți prost. Atunci când are ceva negativ să îți zică , vine la tine și te umilește de față cu toți colegii , iar atunci când vrei să pleci nu mai zic, vine de față cu toată lumea și începe să îți pună întrebări din legi sau mai știu eu ce îi poate capul , ca să te umilească. Nu poate accepta faptul ca vrei să pleci și să strângă mâna frumos și la revedere, trebuie să te umilească mai întâi. De asta și angajează doar persoane începătoare și tinere, pentru ca cineva de vârsta ei sau cu experiență multă în spate iar muta gura aia la spate. Ți se promite pauză de masă o oră(așa semnezi și în contract) dar nu specifică ca în ora aia trebuie să mănânce toți angajații și să își ia pauză, ceea ce înseamnă 10-15 min pauză de angajat în funcție de cat stă fiecare persoană. Aș avea mult mai multe de scris ca exemplu negativ , dar nu își are rostul. Nu aplicați aici, o să fiți tratați într-un mod ordinar de către o [Moderated].
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 4 10
Raspundeți la:

Utilizator: Admin

29.03.2024 19:29
Eliminat de administrator
A fost utilă recenzia? 8 7

Utilizator: Stue

Părere negativă
06.03.2024 11:48
Un mediu de lucru de toata jena. Administratorii sunt sot si sotie. Sotia trateaza angajatii ca pe sclavi sau gunoaie. Jingeste angajatii in mod constant. Training pe ceea ce trebuie sa faci nu se primeste deloc. Nu ti se spune nimic in legatura cu munca. Esti jignit si atat. Apoi cand te duci si iti dai demisia, esti practic dat afara cu diferite motive de comportament negativ la adresa administratorilor, cu ingreunarea procesului de munca obligand administratorul sa lucreze de pe urma angajatului (asta tinand cont si de faptul ca nu ti se spune absolut nimic,ce si cum trebuie facut) , legaturi cu articole din legi care nu au nici un sens cu demisia. Pentru cei ce urmeaza sa dea interviuri aici , evitati. Nu sunteti animale, sunteti oameni. Domnul insa este ok, dar timpul il petreceti mai mult cu 'doamna' , daca o pot defini asa.
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 6 12
Raspundeți la: Stue

Utilizator: Admin

29.03.2024 19:50
[Moderated], sper sa te angajeze pe tine cineva fără sa știi absolut nimic, fără sa-ti dai interesul măcar și sa plângi ca tu nu știi și nu poți gândi! Ne-am pierdut toți, zile întregi  cu tine sa te instruim si n-am avut pe cine, deși tu ai venit in calitate de "specislist" n-ai venit la cursuri gratuite! Ai beneficiat de tot suportul , înțelegerea și condițiile de munca, iar tu spunei mereu ca nu înțelegi și ai distrus toate documentele la care ai avut acces!  Nu pot tine persoane care nu ofera nimic la schimb, care dau dovada de lipsa de interes,   doar vor sa primească bani nemunciți! Mai cauta, poate găsești pe cineva care face acte de caritate pentru incompetenți!
A fost utilă recenzia? 9 1

Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.

Fara continut. Această companie nu a completat fila „Despre companie”.

Recrutări conduse de firmă:

Toate (7) Active ( 0 ) Arhivă ( 7 )

Responsabil calitate mediu

București
expirat: 04.04.2024
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Entry (0-2 ani), Executive (>10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate

Responsabil calitate mediu

București
expirat: 22.09.2023
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Entry (0-2 ani), Executive (>10 ani)
Atribuțiile:
  • Elaboreaza / revizuieste documentatii pentru diversi clienti (manual, proceduri, instructiuni);
  • Intocmeste Auditul intern, Analiza de management, rapoarte de neconformitate, instruiri;
  • Raspunde de mentinerea certificarii sistemelor de management de mediu,
  • Realizeaza activitatile referitoare la mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de management existent in societate prin gestionarea documentatiei, realizarea auditurilor interne si organizarea si participarea la cele externe, verificarea respectarii procedurilor in societate;
  • Propune activitati de imbunatatire a sistemului de management si a activitatii in general, din cadrul societatii;
  • Asigura implentarea si mentinerea conformitatii cu cerintele referitoare la protectia mediului din legislatia aplicabila, inclusiv cele specificate in Autorizatia de Mediu;
  • Inregistreaza si raporteaza rezultatele monitorizarii performantei de mediu, in conformitate cu termenele stabilite in documentele de reglementare;
  • Analizeaza si raspunde la solicitarile venite din partea clientilor /autoritatilor;
  • Intocmeste raportarile periodice, fise de gestiune deseuri,notificari, comunicari catre autoritatile de mediu;
  • Participarea la inspectiile in teren ale autoritatilor cu atributii de control;
  • Intocmeste documentatii/memorii pentru obtinere avize / acorduri /autorizatii de mediu, fise de gestiune deseuri, etc);
  • Participarea la audituri interne de monitorizare a activitatii pe linie de calitate - mediu, la clienti
Afișați mai multe >>
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate

Responsabil calitate mediu

București
expirat: 02.12.2022
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Entry (0-2 ani), Executive (>10 ani)
Atribuțiile:
  • Elaboreaza / revizuieste documentatii pentru diversi clienti (manual, proceduri, instructiuni);
  • Intocmeste Auditul intern, Analiza de management, rapoarte de neconformitate, instruiri;
  • Raspunde de mentinerea certificarii sistemelor de management de mediu,
  • Realizeaza activitatile referitoare la mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de management existent in societate prin gestionarea documentatiei, realizarea auditurilor interne si organizarea si participarea la cele externe, verificarea respectarii procedurilor in societate;
  • Propune activitati de imbunatatire a sistemului de management si a activitatii in general, din cadrul societatii;
  • Asigura implentarea si mentinerea conformitatii cu cerintele referitoare la protectia mediului din legislatia aplicabila, inclusiv cele specificate in Autorizatia de Mediu;
  • Inregistreaza si raporteaza rezultatele monitorizarii performantei de mediu, in conformitate cu termenele stabilite in documentele de reglementare;
  • Analizeaza si raspunde la solicitarile venite din partea clientilor /autoritatilor;
  • Intocmeste raportarile periodice, fise de gestiune deseuri,notificari, comunicari catre autoritatile de mediu;
  • Participarea la inspectiile in teren ale autoritatilor cu atributii de control;
  • Intocmeste documentatii/memorii pentru obtinere avize / acorduri /autorizatii de mediu, fise de gestiune deseuri, etc);
  • Participarea la audituri interne de monitorizare a activitatii pe linie de calitate - mediu, la clienti
Afișați mai multe >>
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate

Responsabil calitate mediu

București
expirat: 16.09.2022
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Entry (0-2 ani), Executive (>10 ani)
Atribuțiile:
  • Elaboreaza / revizuieste documentatii pentru diversi clienti (manual, proceduri, instructiuni);
  • Intocmeste Auditul intern, Analiza de management, rapoarte de neconformitate, instruiri;
  • Raspunde de mentinerea certificarii sistemelor de management de mediu,
  • Realizeaza activitatile referitoare la mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de management existent in societate prin gestionarea documentatiei, realizarea auditurilor interne si organizarea si participarea la cele externe, verificarea respectarii procedurilor in societate;
  • Propune activitati de imbunatatire a sistemului de management si a activitatii in general, din cadrul societatii;
  • Asigura implentarea si mentinerea conformitatii cu cerintele referitoare la protectia mediului din legislatia aplicabila, inclusiv cele specificate in Autorizatia de Mediu;
  • Inregistreaza si raporteaza rezultatele monitorizarii performantei de mediu, in conformitate cu termenele stabilite in documentele de reglementare;
  • Analizeaza si raspunde la solicitarile venite din partea clientilor /autoritatilor;
  • Intocmeste raportarile periodice, fise de gestiune deseuri,notificari, comunicari catre autoritatile de mediu;
  • Participarea la inspectiile in teren ale autoritatilor cu atributii de control;
  • Intocmeste documentatii/memorii pentru obtinere avize / acorduri /autorizatii de mediu, fise de gestiune deseuri, etc);
  • Participarea la audituri interne de monitorizare a activitatii pe linie de calitate - mediu, la clienti
Afișați mai multe >>
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate

Responsabil calitate mediu

București
expirat: 07.09.2022
Entry (0-2 ani), Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Executive (>10 ani)
Atribuțiile:
  • Elaboreaza / revizuieste documentatii pentru diversi clienti (manual, proceduri, instructiuni);
  • Intocmeste Auditul intern, Analiza de management, rapoarte de neconformitate, instruiri;
  • Raspunde de mentinerea certificarii sistemelor de management de mediu,
  • Realizeaza activitatile referitoare la mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de management existent in societate prin gestionarea documentatiei, realizarea auditurilor interne si organizarea si participarea la cele externe, verificarea respectarii procedurilor in societate;
  • Propune activitati de imbunatatire a sistemului de management si a activitatii in general, din cadrul societatii;
  • Asigura implentarea si mentinerea conformitatii cu cerintele referitoare la protectia mediului din legislatia aplicabila, inclusiv cele specificate in Autorizatia de Mediu;
  • Inregistreaza si raporteaza rezultatele monitorizarii performantei de mediu, in conformitate cu termenele stabilite in documentele de reglementare;
  • Analizeaza si raspunde la solicitarile venite din partea clientilor /autoritatilor;
  • Intocmeste raportarile periodice, fise de gestiune deseuri,notificari, comunicari catre autoritatile de mediu;
  • Participarea la inspectiile in teren ale autoritatilor cu atributii de control;
  • Intocmeste documentatii/memorii pentru obtinere avize / acorduri /autorizatii de mediu, fise de gestiune deseuri, etc);
  • Participarea la audituri interne de monitorizare a activitatii pe linie de calitate - mediu, la clienti
Afișați mai multe >>
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate

Responsabil calitate mediu

București,
expirat: 14.04.2022
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Executive (>10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate

Responsabil calitate mediu

București
expirat: 22.05.2021
Entry (0-2 ani), Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Executive (>10 ani)
Salariu confidențial
Anunțuri Arhivate
Anunțuri Arhivate
Work or Not - Verificați firma și alegeți cu înțelepciune!

Adăugați experiența dvs. în cadrul BIOPROJECT WASTE SOLUTIONS BWS SRL, împărtășiți-vă părerea și ajutații pe alții să aleagă corect.